Piersici glazurate

Piersici glazurate

Timp de preparare si gatire 20 de minute; 6 portii

Ingrediente

3 piersici medii, taiate in jumatate si fara samburi

120 g unt 

2 linguri suc de portocale 

Mod de preparare

1. Pune pe aragaz la incins o tigaie grill.

2. Pune deoparte 15 g de unt (o lingurita) si combina restul de unt cu sucul de portocale intr-o cratita pe foc mic pana obtii un sirop gros.

3. Unge cu untul pastrat grillul si pune jumatatile de piersici cu partea interioara pe grillul incins.

4. Toarna putin din amestecul de unt cu suc de portocale peste piersici. 

5. Prajeste astfel piersicile timp de circa 10 minute, intorcandu-le din cand in cand si turnand din sirop de cateva ori pentru a acoperi piersicile. 

6. Ia piersicile din tigaia grill si serveste-le calde. 

Sursa: defeatdiabetes.org

Informatii nutritionale / portie

6g carbohidrati; Grasimi 8g; Calorii 90kcal; Sare 6mg

Inapoi la categorie

Citeste si
Mic dejun cu oua si pasta de avocado
Paste cu bacon si rozmarin
Supa de broccoli cu branza Cheddar
Panna cotta de vanilie cu fructe